Terug

Het mag allemaal wat vaag klinken maar dit is geen zweefclub. We zijn een halfjaar geleden geweest en de wereld ziet er sindsdien anders uit. Zoals meerdere mensen zijn ook wij toevallige passanten. We zijn gegaan omdat we met enthousiaste voorgangers spraken. Ze vertelden net genoeg om ons nieuwsgierig te maken. Toen we op zondagmiddag bij Atti en Jaap aan de tuintafel zaten, hadden we geen idee hoe de week er uit zou gaan zien. En zelfs achteraf is het lastig uit te leggen. Zie het maar als een wasmachine voor je ziel. Je gaat er met vlekken in en na een week haalt Atti je er schoon uit. Zaken die belangrijk leken zijn dat niet meer, belemmeringen zijn verdwenen. Atti vraagt, luistert, kijkt, richt, schiet en treft,……midden in je ‘kern’. Dankzij Jaap is een betere vakantie niet denkbaar. Een week in je leven die gegarandeerd meer oplevert dan een sabbatical van een jaar.

Terug