Terug

Wat een kado!

Met hoge verwachtingen reisde ik begin februari af naar Draguignan. Geen idee wat ik er precies ging doen maar dat het bijzonder was, voelde ik aan alles.

Lieve Atti, bedankt dat je het licht voor me hebt aangedaan. Daardoor zie ik de dingen nu heel helder, kan en durf ik mezelf te laten zien, heb ik een streep kunnen zetten onder m’n verleden, zijn mijn talloze fobieen als sneeuw voor de zon verdwenen en last but not least is eindelijk de handrem eraf. Dat je zoveel kunt bereiken in 1 week is ongelooflijk. Het voelt nog steeds heerlijk!

En Jaap, dank je wel voor alle goede zorgen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, jullie samen maken het tot een onbeschrijvelijke week. En eigenlijk valt het ook niet te beschrijven, je moet het gewoon meemaken!

ps: voor het eerst ook zonder vliegangst! Ik heb het direct kunnen meemaken toen ik vanaf Marseille terug vloog naar Nederland.
ps2: waar wacht je nog op als je dit leest? Gun jezelf dit kadootje!

Terug