Terug

eaux Puiseur

05-12-2008 – Ondernemer,

Een zakenpartner vertelde me dat hij in Zuid-Frankrijk iemand had ontmoet die in staat was om je dichter bij jezelf te brengen. Ik wist niet goed wat ik me daar bij voor moest stellen, maar ik vertrouwde hem zozeer dat ik naar Zuid-Frankrijk ben afgereisd. Na een week bij Attie en Jaap kan ik zeggen dat het een levensveranderende ervaring is geweest. Attie vroeg waar ik aan wilde werken. Nu heb ik al 30 jaar last van een onrust in mijn lijf die me altijd op de verkeerde momenten parten speelt. Het is me nooit gelukt daar vat op te krijgen. Dus heb ik Attie gezegd dat ik aan deze onrust wou werken. Het ongelofelijke gebeurde, na 2 dagen was ik deze onrust grotendeels kwijt en aan het eind van de week was het helemaal weg. Beter nog, het was vervangen door een gevoel van alles aan te kunnen. Ik heb me nog nooit zo sterk gevoeld. Het is inmiddels een jaar geleden dat ik er ben geweest en ik ondervind nog dagelijks de voordelen van het gevoel dat deze week me heeft gebracht.

Terug