Terug

life changing

Vorig jaar zomer ben ik bij jullie geweest en heb ik zoveel van geleerd.
Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor die mooie week waar ik nog vaak aan terug denk en laat ik jullie weten hoe het nu, bijna een jaar later, met mij gaat.

De week in Frankrijk heeft mij veel duidelijk gemaakt waardoor er veel is veranderd in mijn leven.
Ik heb mijzelf het afgelopen jaar herontdekt en ben er achtergekomen wat mijn doel is in mijn leven.
En wat bijzonder is het om die krachten te voelen en ervaren!

Nogmaals dank voor de begeleiding en inzichten die jullie mij gegeven hebben en ik hoop dat jullie nog veel mensen mogen helpen naar hun innerlijke kracht en intuïtie te luisteren. Jullie bieden een life changing programma aan, wat fijn dat ik jullie heb leren kennen en dat jullie op mijn pad zijn gekomen.

Paulien

Terug