Terug

Verbinding met mijn eigen energiebron

Twee keer ben ik in de afgelopen vijf jaar bij Atti geweest. Atti helpt je met haar helderheid, grondige aanpak en liefdevolle ervaring om verbinding te maken met je eigen onuitputtelijke energiebron.
Die bron heeft iedereen, maar soms kan een beetje hulp nodig zijn om deze te vinden en voelen. Bij Atti ben je op de juiste plek. Zonder wazigheden, het is wat het is, niet meer, niet minder. Mijn contact met de bron is er nog steeds en wordt steeds sterker. Door te leven vanuit mezelf.
Oude ervaringen blijven oude ervaringen, maar geen belemmeringen meer. Nare gevoelens komen voorbij, maar zijn een uitnodiging geworden om een stap te zetten. In welke richting dan ook, als het mijn eigen keuze maar is.
Onvermijdelijk ga je na een bezoek aan Atti verder met zin in het leven, van A tot Z, vanuit het middelpunt van je eigen kompas.
Het leven kan en mag volledig geleefd worden. Atti heeft mij geholpen moeder te worden met mijn hele hart, het beste uit mezelf te ontdekken en de kracht van de eigen keuze te (h)erkennen. Er is altijd een keuze! En oh, wat heb ik daar iedere dag plezier van. Ik geniet me te pletter en de uitdagingen (ook wel eens een rotdag) beleef ik ten volle.

Jaap en Anat maken het verhaal rond.

Dankjewel lieve Atti, Jaap en Anat!

Terug