Terug

Een cadeautje aan mezelf

Ik ben de eerste week september bij Atti en Jaap geweest in Groningen voor een aantal sessies met Atti. De welkomst was warm en diepgaand. De sessies met Atti hebben me veel gebracht. Atti kan op een bijzondere wijze direct tot de kern komen en je zo weer op je levenspad brengen. Nu, een paar maanden verder bijna, werkt alles nog door, er zijn dingen in gang gezet. Als er iets gaande, is denk ik weer aan mijn gesprekken met Atti, ik kan dan terug bij mezelf komen, ik weet waarom datgene gebeurt en wat mijn eigen aandeel en taak hierin is.
Ik ben zo blij dat ik mezelf dit cadeautje heb gegund, het was een bijzonder mooie week voor me, zelf het weer werkte mee en de zon was er volop, die dagen dat ik in een verwerkingsproces was rond de sessies bij Atti.
Die week kwam ik zo dicht bij mezelf, heerlijk gewoonweg.
Ook een bedankje aan de dochter van Atti, Anat. Ze heeft me zo goed geholpen met de praktische zaken van mijn verblijf die week, heel aangenaam.
Atti, bedankt voor alles, wat een mooie taak om zoveel mensen te mogen begeleiden op hun weg.
veel liefs, Maria

Terug