Terug

Dankbaarheid en vertrouwen

Lieve Atti en Jaap,

In 2011 was ik een week bij jullie. Toen had ik nog niet de woorden om aan te geven, wat deze week betekent in mijn leven.
Eén ding wist ik na die week wel: ik voel me herboren, ik doe weer helemaal mee. En daarvoor ben ik jullie, Atti en Jaap, ontzettend dankbaar.
Eind 2012 had ik opnieuw een sessie met Atti in Nederland, zeg maar een APK-onderhoudsbeurt. En ik heb woorden gevonden.
Tijdens de sessie voelde ik de energie weer stromen en inzichten op hun plek vallen. Blokkades vervaagden en verdwenen.
Een voor mij belangrijk inzicht is vertrouwen op jezelf, te vertrouwen op besluiten als ze kloppen, ookal weet je niet hoe die besluiten in de toekomst uitpakken.
Ik zit momenteel in een levensfase – na verlies van werk – waarin ik mezelf weer heb uit te vinden. Mijn identiteit te vormen van binnenuit en niet door buitenaf te laten bepalen. Een prachtige kans om vanuit wie ik ben op zoek te gaan naar een levensinvulling, naar werk, waarin ik kan bijdragen in een situatie die klopt voor mij.
Bovenal werd me opnieuw duidelijk, dat mijn toekomst ligt in een leven vanuit liefde, blijheid en medemenselijkheid i.p.v. een leven geregeerd door angst voor verlies van bezit, controle en beheersing.
Atti en Jaap, heel erg bedankt!

Hartelijke groet,
Geke.

Terug