Terug

Magie in Frankrijk

In januari ben ik voor de 3e keer bij Atti en Jaap geweest. Voor mij werkt het enorm verruimend om 1 keer per jaar gedetailleerd naar mijzelf en mijn ervaringen van de afgelopen tijd te kijken. Te zien en te ervaren waar ik nog krampachtig vasthoud aan oude overtuigingen en mijn eigen weg te vinden in het ontkoppelen of het herbezien daarvan. Het heeft me wederom enorm verrijkt en poorten in mij en om me heen geopend. En het werkt door, nu ook nog. Soms wanneer ik merk dat ik mezelf vastzet, reis ik in gedachte even af naar Frankrijk en zie mezelf weer tegenover Atti zitten en hoor mijn eigen antwoorden….
Mijn ontmoetingen met Atti hebben een enorm positieve invloed op mijn zijn en het werk wat ik in de wereld verricht. Het vergroot mijn capaciteit van liefhebben en trouw aan mezelf zijn keer op keer. Mijn dank is oneindig
Mayana

Terug