Terug

Vrijheid

Ik heb in februari dit jaar een week bij Atti en Jaap doorgebracht. Twee jaar geleden kwam het op mijn pad door een cliĆ«nte van mij die geweest was en zei dat ze het gevoel had dat het ook wat voor mij zou zijn. Ik keek op de site en had een goed gevoel maar kwam niet in actie. Alsof de tijd nog niet rijp was. Maar in september 2009 kwam het opnieuw op mijn pad, ik las de nieuwsbrief van Roy Martina en daar stond ook een stukje in over Atti haar werk. Ik kreeg kippenvel en wist dat ik moest gaan. Ik zat emotioneel helemaal vast. Het leven leek al zwaarder te worden en ik had het gevoel dat ik het niet meer zou redden. Ik zat gevangen in de illusie van tekort. En die illusie trok tekort aan waardoor het voor mij werkelijkheid werd. Atti is in staat om je op een zeer liefdevolle manier naar je eigen aandeel in je proces te laten kijken. Maar op zo’n manier dat je er eigenlijk om moet lachen. En dat maakte het voor mij luchtig en relativerend. Ik had al veel aan zelfreflectie gedaan in mijn leven, maar dat was vooral vanuit pijn en zware energie. En dat is echt niet nodig! Deze week is helender voor mij geweest dat wat ook maar wat ik gedaan heb. Alles is oke geweest en heeft mij gebracht tot een punt waarop ik mocht loslaten. En dat heb ik samen met de hulp van Atti gedaan. Nog nooit heb ik mij zo vredig gevoeld over mijzelf en ik ben echt bevrijd van oude patronen die mij niet langer dienen. Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan. Ik voel het aan alles. In plaats van angst voor de toekomst kijk ik nu uit naar wat er allemaal mag gaan gebeuren. En ik weet dat ik alles aankan!! ik ben heel en blijf heel, omdat je niet anders dan heel kunt zijn. In de week erna heb ik ook gevoeld dat opmerkingen die eerder pijn deden niet meer konden aanhechten. Ik zag ze aankomen, herkende de energie maar het kon nergens heen en verdween weer. Dat was een heerlijke ervaring. Ik heb altijd geroepen dat Frankrijk voor mij een gevoel van vrijheid brengt. En dat heb ik gekregen!! in Frankrijk.
Lieve Atti dank je wel!!
Maar ook Jaap bedankt voor de aandacht. Jij hebt de gave om aan te voelen wat iemand nodig heeft om zich thuis en welkom te voelen. En bedankt voor de mooie films.
Al met al een week om nooit meer te vergeten. Ik voel me enorm verbonden met deze lieve mensen en de mooie plek. Ik heb een foto van de plek als screensaver zodat ik iedere dag heel bewust weer voel wat daar gebeurd is en absoluut een transformatiepunt in mijn leven is geweest. Ik wens ieder mens zo’n ervaring toe. En wat zou moeder aarde daar blij van worden!! Mocht je het gastenboek lezen om te kijken of het wat voor je is: Ik kan maar 1 ding zeggen: GA!!! Het is een waardevol cadeau helemaal voor jezelf!! Maar je omgeving zal er ook op meetrillen.
Harte groet Karin Cordes ; in dit leven ,manueel praktizijn/massagetherapeute en wie weet wat nog meer in de toekomst!!

Terug