Terug

De punt op de i van wie Ik ben

Lieve Atti en Jaap,

Deze week was een bijzonder, inspirerend en uitnodigend begin van het vervolg van mijn leven door te zijn wie ik werkelijk ben.

Het verblijf bij jullie laat zich niet makkelijk in woorden vertalen; uniek om te ervaren: zonder voorwaarden of oordelen, liefdevol of het nu om de bijzondere verhelderende gesprekken /sessies met jou ging, Atti, of de vanzelfsprekende manier waarop Jaap ons verzorgde met aandacht voor ieder speciaal.
De kracht van deze week zat voor mij in deze ‘heelheid’ van individuele sessies en de fantastische verzorging op een heerlijke plek met een eigen kamer om je terug te kunnen trekken.
Geen theorie in praktijk gebracht, maar ‘Zijn’……

De helderheid, Atti, waarmee je mij uitnodigde om me in alle vrijheid bewust te worden van beperkende gedachten, een balans op te maken van het leven tot nu toe en wat rest aan angst of bijvoorbeeld schuldgevoel te laten gaan…. Alles teruggebracht tot de eenvoud van wat is, zijn wie je bent…..
Zo simpel.

Zoals een kind zijn eerste schreden leert zetten op zijn pad, zo zet ik nu mijn schreden en heb ik er het volste vertrouwen in dat ook mijn lichaam de heelheid, die ik al ben, ten volle zal ervaren. Niet afhankelijk van een ander of mijn waarheid buiten mezelf zoekend.

Miriam Latif te Zutphen.

Terug