Terug

Psychoanalyse op kwantummechanisch fundament

Ik ben jullie zeer dankbaar voor deze helende week waarin ik weer volop in beweging ben gekomen. Atti, jouw, liefde en ovoorwaardelijkheid hebben mij geholpen om van oude, met zoveel voorwaarden en oordelen beladen, ervaringen en mensen te ontkoppelen en me te brengen bij wat ik op en in deze wereld kwam en kom doen. Jouw werk heb ik voor mezelf als werktitel meegegeven “psychoanalyse op kwantummechanisch fundament”en je hebt me overtuigd waarom het adjectief niet klopt want dat is te aards. Dank je voor de inzichten, voor het bewustzijn en voor de tools die ik in eigen werk kan gebruiken. Jouw krachtige aanwezigheid hebben mijn intenties en Christusbewustzijn enorm vergroot. Ik zie er naar uit de wereld weer tegemoet en in te treden, en in beweging te brengen. Heel bijzonder was het ook om dit samen met Elise te doen, mijn grote liefde aan wie ik zo kan groeien en in beweging blijven. Ik houd je op de hoogte van mijn bewegingen!
Wat hebben we tussendoor genoten van de maaltijden en films, dank je Jaap.
No need to say that it was a great, profound and in a way unearthly experience to work with Atti, but what did she actually do? In my own words: a short psychoanalysis on a broader than quantum mechanical fundament with an unconditional positive regard. She teaches you how to disconnect from the ties and baggage from the past which has had strong conditional impact and which obstructs you fulfilling your life goals. Atti invites you to define your goals in this life and to be faithful towards your personal ‘mission’. As a traditionally trained psychotherapist I felt the strong power of Atti’s work, her closeness and dedication, and I found again the movements in my life like the river that is freed from its barrage.

prof dr Aad Tibben, psychologist-psychotherapist
Dept of Neurology
Centre for Human and Clinical Genetics
Dept of Clinical Genetics, Section Genetic Counselling
LUMC
P.O.Box 9600
2300 RC Leiden

Terug