Terug

Het mooiste geschenk

Meerdere malen ben ik in de gelegenheid geweest om Atti en Jaap in Zuid Frankrijk te bezoeken. De liefdevolle ontvangst, aandacht en respect hebben een onuitwisbare indruk op me achtergelaten. Atti door haar deskundigheid en bijzondere gave en Jaap door de fantastische verzorging van alles er omheen. Ik voelde me direct welkom en kon helemaal mezelf zijn.Atti heeft me geleerd om te vertrouwen op mijn eigen mogelijkheden en inzichten. Ze heeft me geholpen om de juiste keuzes in mijn leven te maken. Ze heeft me het vertrouwen in mijn lichaamsfuncties laten ontdekken en mijn zelfvertrouwen weer teruggegeven. Elke dag heb ik profijt van de inzichten die ze me heeft aangereikt. Deze investering in mijn leven is de allerbeste die ik ooit heb mogen doen. Ik ben heel dankbaar dat Atti op mijn pad is gekomen.
Dank je wel!!
Veel liefs, Vera

Terug